KING VALI CORLEONE
KUSH JAM UN
Unmute

Rreth meje

PRINCVALENTINO CORLEONE njihet ne ter Globin, eshte i veqant ne te gjitha aspektet, sa qe edhte ata te tjeret qe mirren me show biz, PRINCVALENTINO’n e kan Idoll. Njerzit apo Populli e quajn KING – PRINC – MBRET. CORLEONE ne jeten e ti eshte i provuar dhe  i ka perjetu te gjitha gjerat Me Te Bukurat ne Glob dhe te Gjitha Gjerat me te Rrëzikshmet ne Glob. eshte i thirrun dhe per Filma nga Comanit Filmike te Hollywood’it . PRINCVALENTINO CORLEONE Ben fhe House Music Interenational, Dhe ne vitin 2000 ka muzika me klip progesional te zhandrrit Rap, por Me House ter jeten e ka kalu.

SHperndaje - Share ...

View on Facebook

OK Përshëndetje - Duhet të Informoheni të Gjith Patjetër Ku Do Që Jeni OK: Pas Shum Thirrjeve që më Jan Bë Nga Populli për Ndim Për Kumanovën etj....Kam Marr Inciativ, që Jo Vetëm Un të Ndimoj, por Duhet të Ndimoni të Gjith Shqiptarët e Trojeve të Big Albanias Patjetër!! - Do të Hapet së Shpejti një Fondacion për Kumanovën, për Familjet e Atyre që Humbën Jetën, dhe Atyre që Gjinden në Burgjet e Armikut, etj... Do të Bëhet Publike Shum Shpejt, që të Informoheni për Numrin e Llogaris të Bankës... Starti i Ndimës Fillon nga 3 €, e Sa të Dëshironi më Lart... Faleminderit të Gjithve, por Jo Vetëm Un PRINCVALENTINO CORLEONE të Ndimoj, Por në Emër të Big Albania do Ndimojm Bashk të Gjith OK.. Ai apo Ajo që ka Mundësi me Ndimu, dhe Nuk Ndimon, Absolut do të Jet Tradhatar'e e KOMBIT TË BIG ALBANIA....
Un me 25 Do të Vi në Kosovë prej Milano, dhe Do të Rri Disa Dit Atje, që ti Shiqoj Disa Gjëra, OK..
Përshëndetje nga SYRI SHQIPONJËS
...

View on Facebook

Ciao - Grazie për Dhuratat, *****Versace - Valentino***** - OK Hyra në Boutique në Pikën NR1 të Botës të, Versace Këtu Duomo Milano, Këto Jan Dhuratat të Limitume që Shiten Eskluziv, Vetëm në Këtë Pik NR1 të Botës.. Kjo Qant është e Prodhuar vetëm 5 Cop, Speshëll që Dëmethënjen e ka: Vizatimi Prezanton Kulmin e Centrumit të Milanos për Fashion World... Dhe Grazie Valnetino's për Parfumin...dhe i Përshëndeti Manekenet të Versace, që u Hutuan duke më Shiquar hhmm, Po Poo Kjo është Real Absolut...Buonasera Milano
*****PRINCVALENTINO CORLEONE*****
...

View on Facebook

Ciao - Google Translate
Kush Kan Qen Kta apo Ky Fshatar, qe e Kan SHkru MBIEMRIN TIM Gabim hhmm....wwhhaaaa Katun brreee Mamma Mia -- Rispetto For All & Big Love....!!
*****PRINCVALENTINO CORLEONE*****
-----------------LEGEND------------
*****THE KING VALI CORLEONE*****
...

View on Facebook

Ciao - Google Translate
Kush Kan Qen Kta apo Ky Fshatar, qe e Kan SHkru MBIEMRIN TIM Gabim hhmm....wwhhaaaa Katun brreee Mamma Mia -- Rispetto For All & Big Love....!!
*****PRINCVALENTINO CORLEONE*****
-----------------LEGEND------------
*****THE KING VALI CORLEONE*****
...

View on Facebook

Audio/Video

Foto

Kontakti

  • Mob: +38649 444 444
  • Fanpage : https://www.facebook.com/KingValiCorleoneofficial