KING VALI CORLEONE
KUSH JAM UN
Unmute

Rreth meje

PRINCVALENTINO CORLEONE njihet ne ter Globin, eshte i veqant ne te gjitha aspektet, sa qe edhte ata te tjeret qe mirren me show biz, PRINCVALENTINO’n e kan Idoll. Njerzit apo Populli e quajn KING – PRINC – MBRET. CORLEONE ne jeten e ti eshte i provuar dhe  i ka perjetu te gjitha gjerat Me Te Bukurat ne Glob dhe te Gjitha Gjerat me te Rrëzikshmet ne Glob. eshte i thirrun dhe per Filma nga Comanit Filmike te Hollywood’it . PRINCVALENTINO CORLEONE Ben fhe House Music Interenational, Dhe ne vitin 2000 ka muzika me klip progesional te zhandrrit Rap, por Me House ter jeten e ka kalu.

Politics - Strategy: Nëse Nuk Ka Qen Ai Qifti i Përlym me Diqka Kundër Ligjore, apo Nëse Nuk Kan Prek Diku në Moral, OK DMTH, Nëse Nuk Është Asnjëra Nga Këto Dy Natyra, Atë Qift e Kan Vra Ndonjë SHTET FQINJË, Përshkaqe që, SHQIPËRIS të Ja Humb TURIZMIN, e Që Të Ja Kthej Turizmin Vetës Ata!! Të Ja Humb Njerz nga Europa, dhe Plus të Ja Humb Njerz edhe të KOSOVËS, që Kan Bë Plane me Kalu Pushimet në Bregdetet e SHQIPËRIS.. Mua Vetëm Sot më Than Shum Shok, që Nuk Do Shkojm në Shqipëri për Pushime.. Por JOO Nuk është Absolut e Vërtet që SHQIPËRIA është Katastrof, JOO Aty Jeni si në Shtepin e Juaj OK..Kjo Është Real - THank You
*****THE KING VALI CORLEONE*****
...

View on Facebook

Chill & Sdii OK ...

View on Facebook

I go Back From Cyprus....Mbas 2 apo 3 Dite, Vija Moscow...Thank You ...

View on Facebook

KING VALI Corleone (OFFICIAL) added 2 new photos — in Cyprus. ...

View on Facebook

*****PRINCVALENTINO CORLEONE*****
Ciao - Starting for Firee
...

View on Facebook

Audio/Video

Foto

Kontakti

  • Mob: +38649 444 444
  • Fanpage : https://www.facebook.com/KingValiCorleoneofficial