KING VALI CORLEONE
KUSH JAM UN
Unmute

Rreth meje

PRINCVALENTINO CORLEONE njihet ne ter Globin, eshte i veqant ne te gjitha aspektet, sa qe edhte ata te tjeret qe mirren me show biz, PRINCVALENTINO’n e kan Idoll. Njerzit apo Populli e quajn KING – PRINC – MBRET. CORLEONE ne jeten e ti eshte i provuar dhe  i ka perjetu te gjitha gjerat Me Te Bukurat ne Glob dhe te Gjitha Gjerat me te Rrëzikshmet ne Glob. eshte i thirrun dhe per Filma nga Comanit Filmike te Hollywood’it . PRINCVALENTINO CORLEONE Ben fhe House Music Interenational, Dhe ne vitin 2000 ka muzika me klip progesional te zhandrrit Rap, por Me House ter jeten e ka kalu.

Ciao - Mirmëngesi - Sdii Po Pi Caffe, as në Pasqyer ende Nuk Jam Shiqu Serioz...Koha Mir, Puntoret e Rezidencës sdii, ka qen më mirë t'më Zgjonin më Herët nga Gjumi Absolut... Grazie
*****THE KING VALI CORLEONE*****
...

View on Facebook

Buonasera - Më Datën 24.04.2015 e Premte, Do të Jem në **KLAN TV - ZONË E LIR** !!!!!!! ëëhh Rekordin Për Shikushmërin më të Madhe në Ballkan, për Live, apo DrejtPërdrejt, e Mbaj Un, Siq e Din Gjitha TV. Këtë Rekord do ja Thej Vetës Absolut, Deri në 3 Dabëll.. Pregatituni Për Hiroshima Night OK!!!!
*****THE KING VALI CORLEONE*****
...

View on Facebook

Ciao - Google Translate
Ja Fillova Me Pi Alkohol, se Sdii Diqka hhmm, OK dhe Grazie Shoqes që ma Bëri Këtë Foto, Ishte Dëshira Saj... e'ehh Nuk Femër t'kuptohemi OK
*****PRINCVALENTINO CORLEONE****
...

View on Facebook

Ciao - Un u Ktheva OK - Këtë Foto e Bëra Duke i Qmontu DMTH, Po më Kuptoni. Se Qenkam Ndejrsit nga Gjërat AntiPlumb Absolut, Un Jam Real Kuptohet... Por Kjo Foto Shkon Për Tepricat e Tokës, dhe Ato Gjynah që Nuk Jan në Dioni me Vetën Absolut, Prostituta te Viktimizuara ncnc...Fuck Category Zero... Se e Morra një Lajm, Gjynah i ZOTIT Jan, Nuk Keni Ide, Popull!! Eeyy ps'ppss Shiqomi Kimet që më Kan Dal, Një Kime e Imja Vlen sa DJELLI, Mos Shko Kunder Vetës, sepse je Kunder ZOTIT 1!!
BIG LOVE FOR ALL & RISPETTO
*****PRINCVALENTINO CORLEONE*****
...

View on Facebook

Ciao - Nuk Pom RRihet në Rezidenc me Kto Këtu....!! Po Ja Futi Do Ushqim edhe Po Dal, Ku Spo Diii, Ku Fakiiinn me Daaal...Katastrof Gjithkah MammaMia...ëëhh OK.... ...

View on Facebook

Audio/Video

Foto

Kontakti

  • Mob: +38649 444 444
  • Fanpage : https://www.facebook.com/KingValiCorleoneofficial